Voya: козметика за щастие

Как устойчивите органични морски водорасли моментално съживяват кожата

Люба Вангелова 10 October 2017

Природата често ни дава това, от което се нуждаем в точното време. Така се случи и с мен – в момент на натрупана умора и безсъние, получих за тестване три продукта с екстракт от морски водорасли. Беше време да се погрижа за детокса на тялото си както отвътре, така и отвън. Кожата е като черния дроб за организма – редовно трябва да се поддържа в идеално състояние, за да може ефективно да извежда токсините.

Voya е професионална козметична марка, родена в Слайго, на дивия атлантически бряг на Ирландия. Това е важно уточнение, чиято цел не е да привнесе легендарност или екзотичен ореол на продуктите й. Всъщност там живее семейството, което е приело предизвикателството да произвежда козметика с водорасли, като ги извлича ръчно от морето, за да запази максимално техните полезни свойства и да не наврежда на околната среда. Т.е. Voya са първите наистина екологични козметични продукти с морски водорасли в света.

Продуктите са с плътна текстура, чието действие сякаш кожата ми усеща мигновено. След няколко дни употреба, тя е осезаемо по-мека и изглежда подхранена. Дори непрофесионално око може да забележи, че изглежда като след професионално обгрижване в салон. Продуктите ухаят на природа, без да имат натрапчив аромат.

Споделям изживяването от употребата на три продукта на на VOYA:

Нежен ексфолиант Time To Shine

Ексфолиантът за тяло действа в няколко посоки – изглажда, стимулира и тонизира кожата, като я оставя мека (заради фино смлените орехови черупки). За да усетите хидратиращите свойства на екстрактите от водорасли, добре е да оставите продукта за няколко минути върху тялото под душа. Аз използвах това време за лек масаж на кожата. На финала тя е подхранена – заслуга за това има най-вече сместа от бадемово масло, водорасли и екстракт от джинджифил.
Само си помислете колко удивително: ексфолиант на базата на морски водорасли – ползвам го два пъти седмично. И спазвам правилото да го разнасям с кръгови движения в посока към сърцето, като отделям няколко секунди повече на сухите участъци като колене, лакти и пети.

Релаксиращо олио за тяло Mindful Moments

Състоянието на кожата издава натрупаната умора – поне при мен е така. Всяка съживяваща козметика е истински мехлем за нея. Олиото за тяло Mindful Moments на VOYA е нещо като психотерапевт в бутилка. Усилената му формула с масло от вечерна иглика и арганови масла всъщност действа антиоксидантно. Но, ако трябва да определя действието му върху мен, помага ми да се отпускам и да заспивам по-лесно. Уханието на масло от розмарин сваля умственото напрежение и повдига духа ми. 99% от съставките му са органични. Нанасям го с дълги гальовни движения по кожата, още докато е влажна след душа.

Възстановяващ дневен крем Dream Cream

Късметлийка съм, че лицето ми на 41 години изглежда все още свежо и с гладка кожа, но знам, че за да запазя това излъчване, трябва да положа екстра доза грижи. Морските водорасли са точно това – хидратират и запазват кожата ми мека и подхранена през целия ден. Формулата на крема за суха кожа от VOYA е обогатена с бадемово масло и придава допълнително сияние и plump ефектът, за който всяка жена си мечтае. Ако се нуждаете от интензивен тласък за младежкото си излъчване, дайте около една седмица време на Dream Cream на VOYA.

Всяка кожа се нуждае от специално внимание – а всяка жена се нуждае от моменти за себе си. Чудя се дали тази козметика ме прави по-щастлива или по-красива. Но аз съм и двете!

1 КОМЕНТАР
1
Мира
11 October 2017, 12:36

Къде мога да я намеря ?

ТВОЯТ КОМЕНТАР