Не питайте Пенелопе Крус за старостта

06 October 2017

Снимка: Interview Magazine

Пенелопе Крус призна, че мрази въпросите за остаряването, които с всяка следваща година стават все по-чести и по-чести. 43-годишната актриса, която има шестгодишен син и четиригодишна дъщеря от съпруга си Хавиер Бардем, толкова се е уморила от тази тема, че вече категорично отказва да говори за старостта, възрастта, бръчките и как ги приема.

„Още от 22-годишна журналистите не спират да ме питат - „Не се ли страхуваш от старостта?“ Това е безумен въпрос за жена на 22 години, безумно е да го задаваш и на 42-годишна. Затова вече просто отказвам да отговарям, когато ми го зададат. Не е нормално да задаваш въпроси за старостта на една актриса, затова няма да ви отделя дори две минути от времето си за тази тема. Не си струва“, каза още тя в интервю за списание Interview.

Пенелопе Крус обаче признава, че може да не брои бръчките и да не се интересува толкова от старостта, но с течение на времето егото й ставало по-малко. Преди много се притеснявала какво ще кажат другите за нея, дали ще я приемат, какво мислят, дали ще я обичат. „Но щом станах майка преди близо седем години нещо много дълбоко в мен се промени. Вече не се интересувам особено от неща, които преди много ме вълнуваха. Това е част от процеса на съзряване, сега минавам през нови тестове на живота, имам нови страхове“, казва още тя.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР