Нина Добрев на корица на Rogue

eva.bg 02 October 2017

Холивудската звезда от български произход Нина Добрев краси корицата на списание Rogue, за което е заснела и впечатляваща фотосесия. 28-годишната актриса промотира новия си проект „Flatliners“, в който си партнира с Елън Пейдж и Диего Луна. Премиерата на лентата ще е този месец.

В интервюто за списанието тя разкрива, че причината да напусне сериала „Дневниците на вампира“ е, че е искала да се снима в други филми и да избяга от сянката на героинята си, която заплашвала да я преследва през целия й живот.

„Исках да докажа на всички, които твърдяха, че цял живот ще играя само тази роля и че винаги ще ме избират само за тийнейджърски и младежки филми, че всъщност грешат. Винаги съм била човек на риска и не се страхувам да поемам големи рискове. Бях на 20 години, когато започнах да се снимам в „Дневниците на вампира“. Пораснах заедно със сериала, но исках да продължа да раста извън него. Бях на 27, когато го напуснах. Бях готова за нещо различно“, казва в интервюто Добрев. Вижте и част от фотосесията към материала, която представя звездата от български произход в много по-различна светлина.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР