В гардероба на Марая Кери

30 August 2017

Списание Vogue получи ексклузивен достъп до гардероба на Марая Кери в нюйоркското й жилище и няма как да не „ахнете“ при вида на съкровищата в дрешника. С чаша шампанско в ръка и с леко отегчена физиономия певицата заявява: „Не се обличам небрежно, както повечето хора, но предполагам че бих могла“, след което показва на екипа на списанието стотиците чифтове обувки, слънчевите очила, помещенията с дизайнерски рокли, чантите, секси бельото и какво ли още не. При подобен гардероб разбираме защо не се облича небрежно.

Една впечатляваща розова чанта Birkin й е подарък от боксьора Флойд Мейуедър и го научаваме, защото той държал всеки път Марая да казва от кого й е подарък. „Тази пък си я подарих сама“, казва певицата, сочейки друга чанта.

На фона на цялата тази съкровищница Кери изненадващо заявява, че въпреки че често се преоблича, ако зависяло от нея щяла по цял ден да се разхожда само по бельо. Във видеото ще видите както бельото, така и близнаците й Монро и Морокан, които очевидно са доста добре запознати с ценните тоалети и аксесоари в гардероба на майка си.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР