Марая Кери нямало да оцелее в истинския свят

eva.bg 22 February 2017

Не знаем в кой свят живее Марая Кери, но очевидно не е в истинския и очевидно не споделя нашата реалност. Певицата се опита да обясни за прословутия гаф с изпълнението й на Таймс скуеър в Новогодишната нощ, когато слезе от сцената заради технически проблеми и остави зрители, организатори, танцьори и присъстващи в недоумение и потрес. Сега, по време на интервю, за пореден път я попитаха за случилото се и Кери отговори така:

„Не ми се иска да коментирам тази история, но очевидно непрекъснато ще ми я припомнят. Нищо не можех да направя тогава, нямаше как да спася положението. Няма как да обясня на целия свят какво точно се случи и те няма как да ме разберат, защото не се занимават с това. По същия начин и аз не мога да разбера хората, които по цял ден работят на бюро и как точно го правят. Не бих могла, наистина. Всъщност, аз не съм в състояние да живея в истинския свят и да оцелея в него.“

Така че, мили хора от истинския свят, няма как да разберете защо Марая Кери е провалила предавания на живо концерт от Таймс скуеър заради технически проблеми, които очевидно тя не може де ни обясни, а ние пък не можем да проумеем. И всичко това нямало нищо общо със статута й на дива.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР