Даяна: Нейната история, с нейните думи

Интимен портрет на Принцесата на народа в навечерието на годишнината от смъртта й

eva.bg 04 August 2017

Напълно разказан и озвучен с нейния глас, благодарение на редки записи, филмът „Даяна: Нейната история, с нейните думи“ е интимен портрет на Принцесата на народа и е с премиера на шести октомври по National Geographic.

През 1991 в лондонския дворец Кенсингтън Даяна, Принцесата на Уелс, участва в поредица тайни интервюта, записани с нейното разрешение от близък приятел за журналиста Андрю Мортън. По това време Мортън пише книга за живота на Даяна, за да покаже какво представлява реално битието на най-фотографираната жена в света. Обществеността не е наясно, че в този момент бракът на Даяна и Чарлз е в криза. National Geographic Documentary Films разкрива мислите и чувствата на Даяна в един много особен отрязък от живота й и представя едната страна на една много сложна история... нейната страна. Разказани изцяло с гласа на Принцесата, без интервюта, голяма част от тези уникални записи, никога не са били излъчвани.

Документалният филм дава нов поглед към емоционалното пътуване на Принцесата от детството й, до отношенията й с Чарлз и широко обсъждания й публичен живот, следен под микроскоп. Начело на проекта е изпълнителният продуцент Том Дженингс от 1895 Films, признат кинотворец и носител на наградата Пийбоди.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР