По стъпките на звездите

Кои са дестинациите, предпочитани за лятна ваканция от холивудските звезди, топмоделите и хората на бизнеса

eva.bg 02 September 2019

Капри

Марк Зукърбърг обича Капри

Създателят на фейсбук е очарован от красивите пейзажи и кристалните води на италианския остров. През лятото по тесните улички и в малките кафенета на Капри може да се натъкнете случайно и на Марая Кери, Саша Барън Коен или Риана. По традиция от години немалка част от световния бизнес елит през август непременно се отбива с луксозните си яхти до острова. Наблизо е и несравнимо красивият Амалфийски залив с живописните градчета Амалфи и Позитано.

Пенелопе Крус: Корсика й отива

Може да срещнете актрисата през август на френския остров със славно пиратско минало. Климатът там е идеален, природата и битът са съхранени от туристическата вакханалия на големите курорти. И Джей Зи прояви въображение, като изненада съпругата си Бионсе с подарък ваканция в Корсика по случай 33-ия й рожден ден. 

Кои са езерните „чудовища“

Езерото Комо в Италия е раят за много знаменитости в света. Джордж Клуни и Мадона имат къщи на красивите му брегове. Недалече е от Милано, така че човек може да си направи дори и еднодневна екскурзия дотам, ако е на шопинг в италианската столица на модата. Но ако иска да се почувства като звезда, може да отседне в Tremezzo Grand Hotel, любим на Брад Пит и на Хичкок. 

Наоми Кембъл и Форментера

Черната перла сред топмоделите е влюбена в най-неопитомения от Балеарските острови. Както асоциираме Сен Тропе с Бриджит Бардо, така Форментера е мястото на Наоми. Островът е на юг от популярната Ибиса и характерът му не предполага шумни диджей партита до зори. Природата е девствена, водите са чисти, тишината, когато прибоят на вълните е по-тих, е почти космична.

За разлика от Наоми Парис Хилтън прекарва част от лятото на съседния остров Ибиса. Джъстин Бийбър, Орландо Блум, Ким Кардашиян и Кейт Мос също, на яхти, разбира се. Ибиса е за всички, които са party animals по душа.

1 КОМЕНТАР
1
Илиана
03 September 2019, 15:45

Ето затова там отиват знаменитостите, а тук идва утайката. Защото всичко е чисто и пазено, а не бетонирана кочина, в каквато превърнаха Черно море мутрите у нас. Напълно безнаказано!

ТВОЯТ КОМЕНТАР