Музите от „Игра на тронове“

В EVA през август ви представяме две от най-харизматичните актриси, които „Игра на тронове“ превърна в звезди – Емилия Кларк и Софи Търнър.

07 август 2017

Емилия Кларк като Денерис

Фентъзи сериалът „Игра на тронове“, чийто седми сезон върви по HBO, се превърна не само в най-гледания в 45-годишната история на телевизионния канал, но и в истински попкултурен феномен. Стотици хиляди бебета, родени в годините на излъчването на сериала (от 2011 насам) са получили необикновените поетични имена на героите – Денерис, Тирион, Санса, а броят на собствениците на кучета порода хъски или други вълчи „зимни“ породи рязко е скочил.

Създателите на сериала обявиха, че ще бъде заснет само още един сезон, осми поред, и с него ще бъде поставена точка на сагата. Дотогава обаче има много време, а седмият рунд на Играта е в разгара си. Не знаем кой ще седне на Железния трон в крайна сметка, но със сигурност знаем, че от този сериал всички ще излязат победители. В EVA през август ви представяме две от най-харизматичните актриси, които „Игра на тронове“ превърна в звезди – Емилия Кларк и Софи Търнър.

Как са ги избрали за ролите на Денерис и Санса, как се е променил животът им след участието в сериала и какво им предстои – четете в EVA през август.

"Това е моят свят от 23-годишна възраст. Пораснах в него. когато всичко свърши, ще преживея истинска криза на идентичността." - Емилия Кларк

"Знам всичко. Знам всяко едно нещо, което човек може да направи, че и повече от това. Сериалът е много изобретателен." - Софи Търнър

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР