Като истинска принцеса

Миранда Кер най-накрая показа сватбената си рокля

17 юли 2017

Снимка: Vogue

В ексклузивни снимки за Vogue Миранда Кер най-накрая показа сватбената си рокля. Топмоделът сключи брак със създателя на Snapchat Евън Шпигел в присъствието на едва 45 души. Церемонията може да е била в интимен кръг в градината им, но затова пък роклята е достойна за пищно тържество със стотици гости.

Миранда Кер признава, че най-накрая е сбъднала мечтата си да се почувства като истинска принцеса. „Не бих могла да си представя по-красива сватбена рокля“, заявява Кер по адрес на уникалния Dior Haute Couture тоалет.

„Мое вдъхновение винаги са били Грейс Кели, Одри Хепбърн и баба ми, която на 80 все още знае как да изглежда небрежно шик: хубав панталон, бяла блуза, шал и висок ток“, казва още топмоделът. От материала във Vogue разбираме, че роклята й е вдъхновена от тази, с която Грейс Кели е била на сватбата си с принц Рение.

Въпреки че Миранда Кер и Шпигел сключиха брак преди около два месеца, досега тя успя да опази в тайна роклята си и всички детайли относно церемонията. Как го е направила? Просто на всички гости им е било забранено да пускат каквото и да е в социалните медии, дори в Snapchat.

Това е първи брак за Шпигел и втори за Миранда Кер, чийто предишен съпруг бе Орландо Блум от когото има син.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР