Мистерията е разкрита

ERDEM е новото име в колекцията от дизайнери на H&M

13 July 2017

Ан-Софи Йохансон (творчески консултант в H&M), Ердем и Баз Лърман
Днес H&M разкри голямата тайна: следващата ексклузивна дизайнерска колаборация на марката ще бъде с ERDEM – едноименната модна къща на именития дизайнер, обичан както от знаменитости, така и от модните експерти. В допълнение, известният кинорежисьор Баз Лърман ще вдъхне живот на колекцията, като разкаже историята за нейното създаване по своя характерен начин.

За H&M Ердем създава изцяло нова дамска колекция, а също така, за първи път в своята кариера, и мъжка колекция. Ердем Моралиоглу вярва в силата на красотата, като базира моделите си на исторически препратки, лични преживявания и разкази. За колаборацията ERDEM x H&M той ще представи нови интерпретации на дизайнерски теми от някои от най-известните си колекции, умело съчетавайки принтовете, материите и деликатните майсторски умения, емблематични за името му.

„Изключително съм щастлив, че мога да си сътруднича с H&M и да разгърна работата си в нови мащаби, включително това да създам мъжка колекция – нещо, което никога досега не съм правил. Вълнуващо е да работя и с Баз Лърман – един от най-важните разказвачи на истории на нашето време“, споделя Ердем Моралиоглу.

ERDEM x H&M ще дебютира на 2 ноември в избрани магазини, както и онлайн на hm.com

„За мен модата винаги е била повече от облекло – тя е начин на изразяване, самостоятелна форма на изкуство. Истинска чест е да си сътруднича с ERDEM и H&M, за да разкажа историята на тази колекция“, казва Баз Лърман.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР