Харесва й ролята на майка

eva.bg 15 June 2017

Снимка: Instagram

Пинк пусна поредна снимка в социалните мрежи на новото попълнение в семейството им – шестмесечния Джеймисън. Певицата има и момиченце на шест години. В момента тя се радва на ролята си на майка и с нищо не показва, че й липсват сцената, турнетата, интервютата, медиите. Но застоят в кариерата й не означава, че е далече от светлините на прожекторите. Пинк е особено активна в Инстаграм, пускайки снимки на децата, на заниманията им, на новите й задачи и проблеми.

Два месеца след като роди Джеймисън, например, тя пусна свое селфи от фитнес залата с пояснението: „Ден първи!!! Да го направим!!! Минаха шест седмици от раждането, а аз не съм свалила и грам!!! Браво на мен, явно съм нормален човек!!Това, естествено, предизвика само одобрителни коментари и въпреки че Пинк започна с упражненията за влизане отново във форма, тя не издевателства с тялото си така, както правят повечето звезди: „По всички днешни стандарти аз все още се водя с наднормено тегло. Стойте далече от кантарите, дами“.

Не спира да пуска и снимки как кърми бебето, с което искаше да покаже, че това е нещо съвсем нормално и нито една майка не бива да се срамува от този напълно естествен процес. Разгледайте галерията ни, за да видите колко добре се чувства Пинк в ролята си на майка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР