Стилът на... Шарлот Грьоневелд

Небрежен шик и максимум комфорт от блогърката на The Fashion Guitar

Александра Рамирез 16 June 2017

Холандката Шарлот Грьоневелд умело балансира модните си попадения в блога й The Fashion Guitar и отглеждането на двете си дечица в Ню Йорк със съпруга си Томас. Трупа опит в различни сайтове преди старта на своя проект, който бързо се превръща в пълноценна и доходоносна работа. В блога си тя цени естественото, истинския живот и автентичността –тя, например, не обработва с фотошоп лицето.

Залага повече на комфортните силуети, на моменти стилът й изглежда лесен и дори небрежен, но аутфитите й са много внимателно подбрани. В гардероба й има весели десени на поли и рокли, както и силен уклон към естетиката на normcore – базови дрехи, носени от всяка жена. Както се казва – дяволът е в детайлите и именно това я отличава толкова много от всички останали. Съчетанията й се заиграват с дължините, обема и текстурата на материите, заради което винаги изпъква сред тълпата стилни дами по време на световните седмици на модата.

Уличният й стил притежава онази лекота, която еклектично комбинира масивни плетива от глава до пети с обувки на тънък ток и рошава прическа, пъхната в яката на пуловера и мини клъч за разкош. Уверено съчетава бомбър с макси кройка със скини деним и челси боти в заглушена земна гама, в която акцентира с токсично лилава малка ръчна чанта и бледорозов тон в косите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР