Той печели най-много сред звездите

eva.bg 13 June 2017

Снимка: getty images/guliver

Познат като Пъф Деди, Пи Диди, Диди, а в момента подвизаващ се като Шон Комбс – което и име да си изберете, той е човекът, който оглавява ежегодната класация за най-добре печелещите звезди в шоубизнеса. За изминалите 12 месеца рапърът е прибавил към банковата си сметка впечатляващите 130 милиона долара, като голяма част от тях са дошли от продажбата на една трета от модната му линия Sean John за приблизително 70 милиона долара. Така че Шон „Диди“ Комбс определено има повод да почерпи. А със сигурност може и да си го позволи.

На второ място в класацията на звездите, които са забогатели най-много през последната една година, е Бионсе. Тя е спечелила 105 милиона долара, като доходите й са основно от турнето „Formation“ и продажбите от албума „Lemonade“.

Джоан Роулинг също се завърна в класацията от 100 имена, след като през последните три години все не успяваше да заработи достатъчно, за да се конкурира с останалите звезди. Е, този път спечели порядъчно сериозна сума, за да се завърне директно на трета позиция с впечатляващите 95 милиона долара.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР