Превърнаха дома си в родилно отделение

eva.bg 12 June 2017

Снимка: Instagram

Бионсе ще стане майка всеки момент и този път вместо да наема цял етаж от някоя VIP болница, за да роди на спокойствие близнаците и да си спести любопитни и нагли нахлувания в личното пространство, звездата е заложила на раждане у дома.

Според западните медии с Джей Зи са превърнали имението в Холивуд, в което в момента живеят под наем, в родилно отделение. През последните няколко дни професионално медицинско оборудване непрекъснато се доставя до къщата.

За тях всичко е въпрос на сигурност и лично пространство. Когато имаш близнаци обикновено не залагаш на домашното раждане, но Бионсе го обсъди с лекарите и те дадоха зелена светлина. Тя е в много добро здравословно състояние и физическа форма, на разположение ще има и линейка, така че ако се наложи да откара майката и бебетата до Cedars-Sinai Hospital“, разкриват близки до двамата.

Преди пет години за раждането на Блу Айви те бяха наели цял етаж от болницата Lenox Hill в Ню Йорк срещу един милион долара. Тогава това бе посрещнато с доста критики, защото строгата им и многобройна охрана затрудняваше останалите пациенти в болницата. Сега май са решили да си спестят всичко това.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР