Стилът на... Джорджа Тордини

Тя винаги е много елегантна, с щипка рокендрол, внимателно акцентиран с разкошна чанта или обувки

Александра Рамирез 01 June 2017

Най-голямата от сестрите Тордини израства в артистично семейство, държащо мулти-брандовия бутик Marcona 3 в Милано, където се съсредоточават върху нишови италиански модни марки и такива за аксесоари. Джорджия е въведена в модния свят още от баща си – Пиеро Тордини, който е дизайнер на обувки, а в дома им винаги има списания за дизайн, мода и технологични новости. За шлифования й вкус към модата има огромно влияние и майка й – Рафаела Микучи.

Професионалният й път я отвежда до Ню Йорк, където днес прекарва по-голяма част от времето си. Работата й е изключително динамична – заедно с Джилда Амброзио основават The Attico, където правят модния дизайн и концепцията на брада, а освен това е творчески консултант.

Фината италианка е с мерки на модел, които я правят любимка на стрийт фотографите по време на Модните седмици. Тя винаги е много елегантна, с щипка рокендрол, внимателно акцентиран с разкошна чанта или обувки. Женственият силует е задължителен, а нейните 3 трика за перфектна визия са черна чанта на Chanel, символ на елегантността, перфектно конструиран и ушит черен блейзър, който си отива с абсолютно всичко в гардераба и часовник – тя залага на Cartier.

Задължително добавя винтидж находки като една от комбинациите, които много й допадат е велур с кожа, а любимият й дизайнер на обувки е Gianvito Rossi. Обича акцентиращи стари бижута, които изравя от затънтени магазинчета в Париж, Милано и Ню Йорк. Споделяла е, че разчита страшно много на аксесоарите в една визия, тъй като те са ключът към дневно или вечерно настроение, те сменят посоката от обикновеното към сексапилното.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР