Принц Уилям за смъртта на Даяна и семейството си

eva.bg 29 May 2017

Снимка: GQ

Принц Уилям краси корицата на списание GQ, за което дава едно от най-откровените си интервюта до този момент. Престолонаследникът говори за смъртта на майка му и разкрива, че са му трябвали около 20 години, за да я преодолее.

В момента съм добре, но ми трябваха 20 години, докато достигна до този етап. Не можех да скърбя като всички останали, защото всички знаеха за смъртта й, всички се бяха вторачили в нас, всички я познаваха. Иска ми се да можеше да ми даде съвет в някои трудни моменти, да можеше да се запознае с Катрин, да види как растат децата ни. Тъжно ми е, че те няма да я познават. Хората си мислят, че шокът не може да продължава толкова дълго, но може. Това е толкова голям и важен момент от живота ти, че никога не изчезва, никога не го забравяш. Просто се учиш да живееш с него “, казва в интервюто Уилям.

Той е допуснал за фотосесията екипа на списанието в дома си. Освен него, в снимките участват Кейт, децата им и кучето Лупо.  „Не бих могъл да върша работата си без стабилността на семейството. Искам да отгледам децата си в щастлив и сигурен свят, искам да имат стабилна среда, да се чувстват спокойни. Не искам Джордж да расте зад стените на двореца, трябва да е извън него, да расте както останалите. Поне доколкото е възможно“, казва още той.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР