Виж как... на Кара Делевин всичко й отива

Свободата да правиш каквото си искаш с лекота

Александра Рамирез 22 May 2017

Кара на Мет Гала.

Снимка: getty images/guliver

Топ моделът Кара Делевин обиколи най-големите подиуми по света преди да се посвети на актьорската си кариера. Освен с плътните си вежди, които станаха еталон за подражание, страхотното тяло и шантавите муцунки за снимки, тя е известна и с непукизма си – татуировки, пиърсинг, ъндъркът, изобщо, каквото си науми – го прави!

Нейният личен стил е точно това, което тя е – непредсказуем, шантав и забавен но същевременно абсолютно всичко й стои по мярка. Кара предпочита неангажиращи и удобни дрехи за ежедневието си – свръхголеми суичъри, дънки, тениски и има силна склонност към черното и заглушените цветове. Предпочита монохромни комбинации с блестящ или цветен акцент, които при тоалетите за официални поводи й стоят убийствено добре!

Наскоро всички бяха извънредно шокирани, че тя отряза разкошната си дълга коса до много късо каре, което изруси до бяло. Тогава шантавата британка намекна, че не смята хич да се спира и след няколко дни станахме свидетели на поредната й трансформация – стърчаща пастелно розова пикси прическа. И почти веднага след нея мина на 0 номер! Въпреки че скъсяването на косата й се дължи на работните ангажименти покрай снимките на новия филм „Life In A Year“, където си партнира с Джейдън Смит, на нея, естествено й отива страхотно!

За Met Gala тя дойде с футуристична визия, съвсем тематично отговаряща на Comme des Garcons и творчеството на Рей Кавакубо. Сребристият костюм с отворено деколте е ценна находка с ювелирна стойност, но най-впечатляваща беше косата й. Или по-скоро липсата на такава, защото Кара дойде с боядисан в сребърно скалп, посипан с блестяши камъчета. Андронинното й излъчване докато я наблюдаваш, те оставя с усещането за извънземен, междугалактически човек от бъдещето.

След това за наградите на MTV Кара се появи в целия си пънкарски разкош – великолепна рокля от Saint Laurent, съчетана с високи ботуши и тъмно червило. Тя неведнъж е казвала, че “Енергията, която даваш, е тази, която получаваш. Наистина го мисля, затова винаги съм себе си – скачам, танцувам, пея и се опитвам да развеселя всички.“

Завиждаме благородно за лекотата, с която сменя стиловете и пак остава автентичното усещане за себе си – ти просто знаеш, че това е Кара!

И очакваме с нетърпение следващата й трансформация!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР