С­уперсила

Слаб пол ли? Какво прави средностатистическата жителка на мегаполиса супергероиня? Физиката? Цифровите технологии? Не, козметиката с приставката super

Свобoда Сидерова 15 May 2017

Тя няма да се справи. Защото е жена. Напротив. Защо след като има Супермен, да няма и Супержена?! Е, има, но в случая е Супермомиче. На основата на комикс от компанията DC Comics историята от Supergirl ни въвежда в невероятния свят на Кара Зор-Ел (в ролята Мелиса Беноист), родена на планетата Крипто. Приемайки свръхчовешки способности на Земята, тя става герой, както й е отредено. Оставяме я да се изправи срещу Сребърната Банши и Лайтуайър, не без подкрепата на Светкавицата (идеята за гостуването на един сериал в друг не е прецедент), и се съсредоточаваме върху земните клонинги на супермомичето. Да, много са, силни са.

Мис мога-всичко-и-успявам-навсякъде

Да купонясвам с приятелки или да заведа детето на театър? Да поработя до късно или да отида на плуване? Наясно сме с желанията и супервъзможностите ти да разтягаш денонощието с още няколко часа. Защо да се отказваш от пълноценния живот? Особено ако си свикнала да бъдеш в центъра на събитията, да бързаш за среща с всичко ново и никога да не отлагаш това, което може и трябва да се свърши днес. Времето не чака. Както и задачите от органайзъра. Какво обаче се случва с кожата? Тя става безжизнена и съвършено out of service. Вариантите са два. Единият е да неутрализираш ефекта на напрегнатия ритъм през деня и късата почивка, но ти няма да го направиш, защото е равносилно на поражение, а и по-краткият с 2 часа сън от обичайното ти гарантира за една година 13 месеца вместо 12. Другият вариант е крем, серум или маска с приставката super. Макар по презумпция на братовчедката на Супермен да не й трябва козметика, на теб – определено да. (Най-после някой да се погрижи за теб.) Нанасяш и след секунди вече бягаш да спасяваш света.

Опитахме се да си представим как би изглеждала козметичната ти чантичка. Съгласи се, сложно е да се съсредоточиш върху извършването на подвизи, ако умът ти е зает от изскочилата в неподходящ момент пъпка, сухите участъци на лицето, поредната бръчка или изпръхналите устни. Пет продукта, които ще помогнат на кожата ти да се подготви за още един ден в големия град. А на теб – да икономисаш ценно време и дори да си позволиш да изпиеш още една чаша еспресо с някой като Светкавицата. Защо не?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР