Готвят четири продължения на „Игра на тронове“

eva.bg 05 May 2017

HBO готвят не едно, не две, не три, а цели четири продължения на култовия сериал „Игра на тронове“. При това имайте предвид, че тепърва ни чакат два последни сезона от шоуто.

„Вселената на Джордж Р. Р. Мартин е толкова голяма и богата на сюжети, че в момента се обсъждат поне четири опции за продължение на „Игра на тронове“. Могат да са отделни времеви периоди, да се комбинират истории и т.н. След като бъдат приключени сценариите ще се прецени кой или кои биха имала най-голям успех на фона на конкуренцията, така че поне едно от четирите продължение да се окаже толкова хитово и успешно, колкото „Игра на тронове“, разкриват западните медии.

Джордж Р. Р. Мартин също ще е ангажиран. Все пак той най-добре познава историята и героите си. Разчитат на него да даде идеи за продълженията. А сценаристите, които вече са привлечени за създаването на сюжетните истории, са: Макс Боренщейн (”Kong: Skull Island”, “Minority Report”), Джейн Голдман (”Kingsman: The Secret Service”, “X-Men: First Class”), Браян Хелджленд (”A Knight’s Tale”, “L.A. Confidential”) и Карли Рей (”Mad Men”).

Всички те ще работят заедно с Мартин, за да се роди новата златна кокошка на HBO.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР