Виж как… Рут Бел превърна томбой в новото секси

Трансформация с лекота!

Александра Рамирез 10 April 2017

Сестрите близначки Рут и Мей Бел са обикновени модели със стандартни ангажименти, които бавно, но сигурно изграждат добро портфолио до момента, в който едната не получава обаждане от агенцията си, че я канят за кампания на McQueen. Това е Рут и единственото изискване е да обръсне цялата си коса. Както казват – останалото е история.

Фините и деликатни черти изпъкват на фона на бунтарския 0 номер, а Рут за 0 време става едно от най-търсените лица в бранша. Въпреки това, тя винаги казва, че сестра й Мей е много по-добра на подиума. Действително Мей печели приз за „Baby Kate Moss“ – тя е тази, която носи роклите, а Рут – панталоните. Точно 15 минути отнемат на фризьора Пол Ханлън да я отърве от стандартната дълга прическа. Символичният акт на освобождаване отприщва скрития досега потенциал на Рут. Чертите й са изключително симетрични и притегателни, очите й изпъкват, големи и хипнотизиращи. Следват снимки и ревюта за най-големите имена. Албер Елбаз дори се шегува с нея, наричайки я „моето мини аз“ – на дефилето на Lanvin Рут носи бяла риза и черен панталон, подобни на тези на дизайнера.

Тя казва, че и насила няма да влезе в пола или рокля, освен ако не е за работа. Чувства се най-много себе си носейки дънки и тениска. Затова и не е учудващо колко добре й стои новата визия – бръснатата глава й дава момчешко, но открито и невинно излъчване. Драстичната промяна обаче слага края на идентичните фотосесии на дуото Бел. От бохемските принцеси с дълги руси коси и светли очи остава само Мей, а Рут сменя правилата на играта. Подстрижката й носи нова увереност, която й позволява превъплъщения от утраженствени визии до томбой бунтарка. И със сигурност й спестява много време за стилизиране!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР