Кой ще е Джеймс Бонд?

eva.bg 05 April 2017

Доскоро Том Хидълстън беше основен фаворит за ролята на Джеймс Бонд, след като стана ясно, че Даниел Крейг категорично отказва да продължи да играе топ агента. „По-скоро бих прерязал вените си, отколкото да участвам в още един филм за Бонд". категорично заяви той преди време и дори примамливият хонорар от 150 милиона долара за следващите два филма не успя да промени мнението му. Сега обаче имаме развитие по темата.

Оказва се, че продуцентът на франчайза Барбара Броколи не харесвала особено Хидълстън и той вече бил резервен вариант. А фаворит е... отново Даниел Крейг.

Британският актьор явно в крайна сметка е размислил и в момента води преговори да играе Бонд за пети път. При това, според Барбара Броколи, разговорите с него били обещаващи и по всичко личи, че Агент 007 ще е пак Крейг, Даниел Крейг. Та кой може да устои на оферта от 150 милиона, която нищо чудно да е станала и още по-голяма. Пък и минаха две години от последния филм и 49-годишният актьор сигурно си е починал достатъчно от образа на Бонд, за да поиска пак да се завърне като него.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР