Виж как... ще носим пролетната пижамена роба

Продължението на пижамения тренд е робата – комфортният будоарен стил над всичко!

Александра Рамирез 20 March 2017

Снимка: getty images/guliver

Пролет, пролет! Колко ни се иска да захвърлим омръзналите ни дебели палта, плетените шапки, шалове и пуловери! Стига вече зима! Помним колко бяха актуални пижамените ансамбли миналата година – комплект от свободни панталони с ластик и широка риза с копчета. На райе, разбира се! Впрочем, то също е сред топ тенденциите за сезона, така че очаквайте новите постъпления в магазините. Любима обаче ни остана сатенената „пижама“, която смело разходихме навън, защото е адски шик! Материята гали кожата и добавя лукс във визията ни. Носи се еднакво добре с кецове и стилето – сред топ комбинациите попадат белите adidas Stan Smith, а за този сезон може да съчетаете с малките „котешки“ токчета или високи платформи.

Пижаменият тренд няма никакво намерение да си тръгва скоро, като за най-малка причина изтъкваме комфорта на кройката. Изобщо, удобството заема челни позиции в облеклото! Робата или халатът са новото допълнение и съвсем не е задължително да бъдат скучни. За минималистите са предвидени монохромни, а за любителите на шареното – актуални принтове или ярки цветове. Дизайнерските хрумки се заиграват със силуета – преувеличават кройките, правят реверанс към бялата мъжка риза, тренчкота или пък хавлиена роба, завързана като кимоно за карате. Качулката скрива от твърде любопитните погледи рано сутрин, когато най-много ни се иска да потънем и да се скрием в дрехите. И точно като халата за баня, разполагат с удобни големи джобове, в които да пъхнем най-важните вещи или да скрием ръцете си от все още обаждащия се студ.

Burberry, Balenciaga, Lacoste, Jonathan Simkhai и Band of Outsiders са само част от имената въвели халата в пролетно-летните си колекции. Можем да го носим с така актуалните светло-сини дънки с висока талия, бялата тениска със слоган или пък със слип рокля. Комбинацията със суичър и миди пола ще бъде много актуална, както и с бралет и тюлена пола. Материите варират от памук до сатен и коприна, така че експериментирайте на воля!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР