Славата не пречи на Амал, даже й помага

eva.bg 08 March 2017

Снимка: getty images/guliver

За броени часове Амал Клуни стана световноизвестна – първо като новото гадже на Джордж Клуни, след това като жената, която най-накрая промени отношението му към брака, а сега и като майка на първите му деца – двамата очакват близнаци. Въпреки че Амал се радваше на сериозна кариера като адвокат и се познаваше с много влиятелни хора още преди да стане приятелка на Клуни, факт е, че голямата слава се стовари върху нея благодарение на връзката й с актьора.

В повечето случи това е проблем за хората, които не са свикнали да ги преследват папараци, да виждат лицето си по всички медии, да следят всяка тяхна дума и действие. Оказва се обаче, че на Амал не й пречи. Няма да я чуете да се оплаква от славата. Нещо повече. Тя е благодарна за нея, понеже известността много й помагала в работата като адвокат по човешките права.

„Често допълнителната публичност, която получават случаите в адвокатската ми практика заради това, че съм известна, е добре дошла“, коментира Амал. В момента тя защитава жени от племето язиди, които бяха секс робини на членове на Ислямска държава. „Покрай това, че съм известна, много повече хора научиха за язидите, за издевателствата на Ислямска държава. А подобна публичност не е излишна“, коментира тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР