Интернетът е за порно

Темите на мюзикъла за възрастни „Авеню Q“ в Столичния куклен театър са с днешна дата – отношението към различните, били те гейове или космати същества, наречени монстери, расизмът, страхът от обвързване, какво търсим в интернет, самотата, любовта

08 March 2017

На бас, че ще си тананикате веселата мелодийка от заглавието на излизане от мюзикъла за възрастни „Авеню Q“ в Столичния куклен театър. Историята от типа романтична комедия е оцветена с непочтителен хумор, има съблечени кукли и секссцени с кукли, ето защо възрастта за зрителите е определена като 16+. Темите са с днешна дата – отношението към различните, били те гейове или космати същества, наречени монстери, расизмът („всички сме расисти“), страхът от обвързване, какво търсим в интернет, самотата, любовта, що е то успех, дипломите, които не служат за нищо.

Суперготина музика и великолепно изпълнение на актьорите, които пеят и водят куклите – двойката и в живота Камен Асенов и Венцислава Асенова, и колегите им, в каста е и Рафи Бохосян. „Авеню Q“ е много обичан бродуейски мюзикъл с 3 награди Тони, у нас го поставят Уест Хайлър (работил с Цирк дю Солей) и Петър Кауков. Определено събитие на сезона. На 9 и 28 март.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР