Том Ханкс дебютира като писател

eva.bg 22 February 2017

Снимка: getty images/guliver

Излиза първа книга с автор актьора Том Ханкс. Творбата ще се казва „Uncommon Type: Some Stories“ и ще включва 17 истории, като всички те са с един основен фокус – пишещите машини.

„През двете години, когато работих по историите, в същото време снимах филми в Ню Йорк, Берлин, Будапеща и Атланта. Писал съм в хотелите, писал съм по време на ваканциите, докато летя със самолет, докато съм си вкъщи, докато съм в офиса... В случаите, когато можех да вместя писането в предварително планирана програма, съм работил по книгата сутрините от девет до един на обяд“, разкри Ханкс.

Според издателите му от Alfred A. Knopf, той е проявил страхотно чувство за хумор в историите, имало много човечност, а диалозите били впечатляващи. Книгата ще излезе на пазара на 24 октомври.

Ако се чудите защо Том Ханкс е решил в центъра на разказите му да е пишещата машина, то не знаете за голямата колекционерска страст на звездата. От години той издирва, купува и реставрира стари пишещи машини. Най-ценните му експонати са от Втората световна война и както разкри преди време – досега има около петдесет. На тях пишел и писмата си.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР