Джордж Клуни ще става баща

Слуховете се оказаха верни – Амал е бременна с близнаци

10 February 2017

Снимка: getty images/guliver

Щастливата новина е потвърдена лично от 55-годишния Джордж Клуни – през юни той ще става баща. При това със съпругата му Амал очакват близнаци. 39-годишната адвокатка предизвика спекулации на тема бременност още миналия месец, след като бдителни папараци успяха да уловят малкото й коремче. Визирайки слабата й фигура, дори подобно малко коремче беше издайническо, но Амал и Клуни упорито отказваха да коментират информациите.

Оказва се обаче, че актьорът е потвърдил лично щастливата новина на журналистката Джули Чен, която в телевизионното си шоу заяви: „Бионсе не е единствената звезда, която очаква близнаци. Поздравления за Джордж и Амал Клуни. Разбрахме, че близнаците ще се родят през юни.“

Според In Touch пък двамата очакват момче и момиче – информация, която все още не е официално потвърдена.

„На 52 години срещнах любовта на живота си и съм наистина щастлив. Всъщност, никога не съм бил толкова щастлив в една връзка, както сега. Не съм си и представял, че мога да бъда“, заяви в интервю за Esquire Джордж Клуни миналата година. Той и Амал сключиха брак през 2014-та във Венеция.

Тя е невероятно човешко същество. На нея й пука за хората и за света. Освен това е един от най-умните хора, които съм срещал. А има и страхотно чувство за хумор“, заяви преди време Клуни.

Сега към всички тези суперлативи със сигурност ще добави и: тя е майка на децата ми.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР