В очакване на майчинството

Кого ще зарадва щъркелът през 2017

Александра Рамирез 03 February 2017

Снимка: Instagram

Казват, че големите семейства са дар – гарантират шумни и весели празнични вечери, звънлив детски смях, но и доста безсънни нощи. Ето кои звезди ще зарадва щъркелът през 2017.

Поп иконата Бионсе ще стане майка за втори път. Певицата сподели в Инстаграм, че семейството й ще се увеличи с близнаци. Радостната новина пощури феновете и снимката в социалната мрежа събра над 7 млн. харесвания само за няколко часа.

Сред звездите, които ще имат рожба в годината на Петела, са носителките на "Оскар" Натали Портман и Марион Котияр. Говори се, че терминът на Портман е в края на февруари - тъкмо навреме за "Оскарите", където тя е номинирана за най-добра актриса за ролята на Джаки Кенеди. По време на предишната си бременност Натали пак бе номинирана в същата категория - за „Черния лебед“. Тогава тя взе престижната статуетка. Този път обаче талантливата актриса сякаш не е пресметнала правилно термина си и вероятно няма да бъде в състояние да присъства на церемонията в края на февруари.

Що се отнася до Марион Котияр, все още няма информация за датата, на която ще се появи вторият й наследник, но пък тя е изключително потайна относно личния си живот. За нейната бременност разбрахме покрай скандала с развода на Брад Пит и Анджелина Джоли. След като медиите тиражираха слуха, че Брад е изневерил на Джоли именно с Марион, френската актриса направи един единствен коментар, в който обяви, че е бременна от „своя най-добър приятел и единствен мъж, от когото има нужда“, а именно - Гийом Кане. Той е баща и на първото й дете.

Бременната Ирина Шейк мина по котешката пътечка на Victoria’s Secret в края на миналата година. Моделката ще дари с дете Брадли Купър. Въпреки раздялата им преди време, двойката отново се събра за радост на техните фенове и както ясно си личи – любовта им е взела нещата в свои ръце. А изящният пръстен с диаманти и смарагд на безименния пръст на Ирина сякаш настойчиво потвърждава клюките за годежа им.

Слуховете твърдят, че Сиара и съпругът й Ръсел Уилсън очакват близнаци. Новината за бременността беше потвърдена от самата певица, пускайки снимка в Инстаграм от рекламна кампания за Calvin Klein. Те се венчаха на приказна сватба в двореца Пекфортън в Англия през юли миналата година. Сред бъдещите звездни родители се нарежда и секссимволът Бенедикт Къмбърбач. Той и съпругата му Софи Хънтър очакват второ дете, при това едва година след първородната им рожба.

Тази година майки ще станат и актрисите Аманда Сийфрид и Лейк Бел. Бебе чака и модната дизайнерка Лорен Конрад. Певицата Черил Коул e бременна от Лиъм Пейн от One Direction. За връзката им се заговори през януари миналата година. Пак тогава стана ясно, че Черил се развежда с тогавашния си съпруг Жан Фернандес-Версини.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР