Кралицата на плюша Джулия Сар-Жамоа

Александра Рамирез 23 December 2016

Снимка: getty images/guliver

Винаги впечатляваща по време на модните седмици, стилистката от френско-сенегалски произход има наистина завидна колекция зимни палта. И то какви! Припомняме, че един от главните трендове за сезона е именно кожата, но това, което ще покажем е в доста по-еко вариант. Изкуствената кожа и текстилния плюш имат безкрайни вариации в култовите пухени палта. Те са обемни, цветни, красиви и страшно изкушаващи.

Джулия Сар-Жамоа започва кариерата си като стажант, а после и младши асистент „Мода“ в i-D, а днес тя е стилист на свободна практика, базирана в Лондон. Сред клиентите ѝ са Moschino Cheap & Chic, Sonia by Sonia Rykiel, Hogan, Stella McCartney и Kenzo. Асистирала е на Vogue US, Vogue UK и Vogue Nippon. Освен самостоятелната си практика продължава и в i-D и Wonderland, като помага и в Teen Vogue, Vogue Italia и Double.

Очарователна в своя афро-стил – буйни коси и цветни акценти, тя няма как да бъде лесно подмината в тълпата. Излъчването ѝ е повече от притегателно, затова заравяме поглед в гардероба ѝ, по-специално в палтата, черпим вдъхновение и страхотни стилови комбинации.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР