От Монблан до Марс

Коледен wish list - за мен, за моя sweet home, за любимия, за приятелката, за децата

Елка Влаховска 08 December 2016

Всяка Коледа отварям „кутията“ на мечтите, а този път ми е особено приключенско. Мамят ме най-високият връх в Европа и онази червена планета, която ни обещават да покорим. Но докато въображението ми пътува все по-нависоко, земните желания и приятелства увеличават притегателната си сила.

За мен / Паспорт за Марс! Съвършено истински изглежда, остава да сложа само снимката си. Всъщност, това е оригинален джобен бележник, който ме изненада приятно в Elephant Bookstore на столичната улица Шишман. Искам и книгата – биография на Илън Мъск „PayPal, Tesla, SpaceX и походът към невероятното бъдеще“ от Ашли Ванс на ИК „Кръгозор“.

За приятелката / Един различен подарък с бутиковата серия на ултра премиум бранда Elyx, за която всички говорят. Луксозната кутия включва бутилка Absolut Elyx 1 л, знаковата за бранда медна коктейлна купа във формата на ананас и книжка със специални коктейли, с които тя лесно ще впечатли и най-претенциозните си гости за празниците. Лимитирано количество от 50 бр. Може да се поръча на www.elyxbox.bg

За дъщеря ми / Изумителният смартфон Moto Z, който, освен че е най-тънкият премиум смартфон в света, е и първият модел, който може да се моделира по нейно желание. Благодарение на Moto Mods модулите тя ще може да го преобразява според настроението си. Нищо няма да я зарадва повече от шумно парти с приятелките й с JBL Soundbooster!

За my sweet home / Фантастичните топли одеяла и грейката, която се пълни с гореща вода на coincasa, които ме грабнаха в магазин notosgalleries.

Дестинацията / Шамони - Най-старият ски курорт във Франция под връх Монблан е за мен абсолютната дестинация за този ски сезон. Очакват ме не само пистите и савойската кухня, но и приключението Step into the Void (стъпка в празнотата). Какво ли е усещането да пристъпиш по стъклената тераса, надвиснала над алпийските зъбери над 3000 метра надморска височина?

За сина ми / Lenovo Yoga Book е таблетът, за който той тайничко си мечтае. Всъщност това 2-в-1 устройство е страхотен подарък за креативни личности като него, които обичат да пишат и рисуват, защото благодарение на Wacom технологията всяко негово творение вече ще има дигитално копие.

И пак за мен / Ръкавиците на Maison Scotch, защото носят универсалния символ на 2016 г. – звездата. От магазин Scotch&Soda

За любимия мъж / Възглавничката с булдог на френската марка Koziel от сайта им koziel.fr, за да се пошегувам с него как изглежда, когато е гладен или сърдит.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР