Ема Стоун мрази секссцените, но иска Оскар

Актрисата ни разочарова само с едно – скучноватия й любовен живот, в който „плуват“ не чак толкова интересни момченца и мъже, с които се запознава все на снимачната площадка. Скучно, признайте.

Ирина Иванова 22 декември 2016

Снимка: getty images

В мюзикъла „Страната Ла Ла Ла“ на реж. Деймиън Чазел Ема Стоун играе млада актриса, пристигнала в Холивуд, за да го покори. Партньор й е един от най-любимите й холивудски мъже – Райън Гослинг, с когото вече два пъти са играли влюбени – в „Оглупели от любов“ (2011) и в „Гангстерски отдел“ (2013). В „Страната Ла Ла Ла“ двамата отново са пленителна романтична двойка, която се носи на крилете на любовта, и това дава повод на булевардните издания да си задават справедливия въпрос дали тази любов е само на кино. Ако ги попитате, мис Стоун и мистър Гослинг в един глас ще ви отговорят: Да! Но кой знае.

Няма как да сбъркате Ема Стоун. Както заради ослепително бялото й, поръсено тук-там с лунички лице, зелените очи и медночервеникавата й коса, така и заради ролите й – в тийнекранизацията по романа на Натаниел Хоторн „Алената буква“ – „Лесна, А?“, за която е номинирана за „Златен глобус“ още в началото на кариерата си, момичето на Спайдърмен от „Невероятния Спайдърмен“, „Южнячки“, „Бърдмен“, два филма на Уди Алън – „Магия в полунощ“ и „Почти нормален“. За своите 27 години тя вече е опитала всичко – от филми за зомбита през комедии, суперкасови поредици, авторски филми, а сега и мюзикъл. Разочарова ни само с едно – скучноватия си и рехав любовен живот, в който „плуват“ също не чак толкова интересни момченца и мъже като Теди Гайгър, с когото се запознават на снимачната площадка на филма „Рокаджиите“, Андрю Гарфийлд, с когото се запознават на снимачната площадка на филма за Спайдърмен, Киран Кълкин (по-малкият брат на детето звезда от „Сам вкъщи“ Маколи Кълкин), с когото се запознават на снимачната площадка на... Скучно, признайте.

Ема е добро момиче и винаги е била такава. На 16 решава, че трябва да напусне колежа, в който е едва от месец, и да се отдаде на мечтата си да стане актриса. За целта прилежно изготвя пауър пойнт презентация, озаглавена „Холивуд“, в която подробно показва на родителите си бъдещите си творчески и житейски планове. Те приемат сериозно и презентацията, и плановете и майка й заминава с нея за Ел Ей, където й намира работа в пекарна за кучешки бисквити и двете обикалят различни кастинг агенции и прослушвания.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР