Наоми Уотс: Промяната винаги е плашеща

eva.bg 28 November 2016

Снимка: Instagram

Два месеца след раздялата си с Лив Шрайбър актрисата Наоми Уотс заяви, че най-сетне се чувства добре. Тя и Шрайбър бяха заедно 11 години, като имат двама синове – на девет и на седем.

„Усещам, че съм в един добър период от живота ми. За мен е важно децата ми да са здрави и щастливи, всичко останало ще бъде наред. На този етап това са надеждите и целите за мен и за всички останали от семейството. Независимо дали си известен или не, промяната винаги е плашеща. Но това е така само, защото става въпрос за нещо ново и ти нямаш представа какво ще бъде, чудиш се дали ще се справиш, как ще се подредят нещата“, заяви в интервю 48-годишната актриса.

Два месеца след първоначалния сблъсък с промяната и страховете, свързани с нея, тя вече усеща че е на прав път. В момента Наоми Уотс и децата й са в Ню Йорк, където тя се снима в новия сериал на Netflix "Gypsy", чиято премиера ще е следващата година. Поради тази причина не е сигурна и къде ще прекарат Коледа, защото колкото и да й се искало да се прибере в родната Австралия, може би ще се наложи да останат с децата в Ню Йорк заради снимките на шоуто.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР