Благотворителен базар на Международен женски клуб – София

eva.bg 14 November 2016

Двадесет и второто издание на ежегодния Благотворителен базар, организиран от Международен женски клуб – София, тази година ще бъде на 4 декември. Събитието ще се проведе в Интер Експо Център и ще продължи от 10:30 до 19 часа. Още едно удобство освен удълженото работно време е възможността за първи път тази година посетителите да закупят билети онлайн предварително. Така ще бъдат избегнати големите опашки, които неминуемо се образуват на входа на Базара. Паралелно с Благотворителния базар пред Интер Експо Център ще се проведе и външен коледен пазар, който ще отвори врати в 12 часа.

Ежегодният Благотворителен базар е едно от най-популярните събития в столицата, защото събира на едно място десетки различни култури. През 2016 г. шестдесет държави ще вземат участие в него, което е рекорден брой за събитието. На място посетителите ще могат да чуят и видят музика и танци от целия свят, да опитат традиционни храни и напитки и да намерят играчки, подаръци и бижута.

Главната цел на базара е да привлече вниманието на обществото към каузите, които Благотворителната фондация към Международен женски клуб – София подкрепя, както и да събере средства за тях. Всяка година събраните средства се даряват на образователни програми и на фондации, които се занимават със социална интеграция и с подкрепа за възрастни хора, хора с увреждания и жени и деца в нужда.

Освен обикновените билети (на цена 2 лв. за ученици и пенсионери, 4 лв. за всички останали и безплатни за деца до 10-годишна възраст), вече има и специални билети дарения, които са на цена от 40 лв. и включват ранен вход за базара в 9 часа, бърз достъп навсякъде, чаша шампанско и чанта, пълна с подаръци.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР