Бременна е

eva.bg 13 November 2016

Попзвездата Пинк съобщи на света за своята втора бременност като публикува в профила си в Instagram снимка, на която отчетливо се вижда вече сериозно понаедрялото й коремче. На нея 37-годишната певица позира, заедно с петгодишната си дъщеря Уилоу, а текстът гласи: „Изненада!” В същото време, в което Пинк оповести бременността си, съпругът й, състезателят по мотокрос Кари Харт, публикува същата фотография в своя фейсбук профил.

Пинк и Кари се срещат през 2001 г., а четири години по-късно тя му предлага брак по доста екстравагантен начин. По време на едно състезание тя е сред публиката и вдига табела с надпис: „Ще се ожениш ли за мен?” На гърба на табелата пък пише: „Не се шегувам”.

Женят се през 2006, а две години по-късно обявяват, че се развеждат. До развод обаче така и не се стига. В шоуто на Опра Уинфри през 2010 г. певицата обяснява, че е разбрала, че ако иска да спаси брака си трябва да не се опитва да променя мъжа до себе си. Очевидно планът е проработил, защото двамата с Кари и до днес са заедно и от тази любовна криза вече няма и следа. Останала е само една прекрасна песен – Just Give me A Reason (ft Nate Ruess). Новината за втората бременност на певицата пък доказва, че добре си е научила урока. Пинк винаги е твърдяла, че семейството е най-важното нещо в живота й.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР