Клонингите й стрували 10 милиона долара

eva.bg 02 November 2016

Снимка: getty images/guliver

Десет милиона долара – толкова е платила Хайди Клум за петте свои клонинга, с които се появи на ежегодното си хелоуинско парти.

43-годишният топмодел държи винаги да е с най-оригиналната дегизировка и в общи линии никога не е разочаровала гостите на купона си. Не го направи и този път, макар че самата тя не бе облечена или гримирана по някакъв специален хелоуински начин. С нея на червения килим обаче имаше пет момичета, които бяха абсолютни нейни копия – това всъщност беше маскировката й за Хелоуин тази година. Хайди с ескорт от пет клонинга!

Сега става ясно и колко е излязла трансформацията на тези момичета – впечатляващите десет милиона. Майк Марионо от студиото за протези Prosthetic Renaissance заяви: „Става въпрос за тонове работа, трябваше да направим Хайди Клум пет пъти. Денонощно бяхме ангажирани аз и още осем човека от компанията ни. Дейно участваха и двама души от екипа на Хайди. Всъщност всеки може да се превърне в нея, ако носи перуката и маската, която създадохме, след като взехме отливка от лицето й. Формата на очите обаче няма как да се промени, така че именно по тях винаги може да се познае коя е оригиналът.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР