Не била изневерявала на Григор Димитров

eva.bg 29 September 2016

През юли месец Никол Шерцингер влезе в медиите със слуха, че изневерява на Григор Димитров, след като бе заснета в компанията на Калвин Харис. Снимаха я на излизане от лондонския клуб Tape, където очевидно бе купонясвала, хванала за ръка Калвин – бившият приятел на Тейлър Суифт. Сега в интервю за Glamour Шерцингер коментира случката и е категорична, че Григор няма защо да се притеснява.

Изведнъж всички започнаха да говорят как съм изневерявала и че това било нещо нормално за мен. Извинете?! Истината е, че щях да падна, защото имаше дупки. Стъпих на криво и инстинктивно се хванах за него. Но това им бе достатъчно на фотографите, за да си направят кадъра и да започнат слуховете“, каза Шерцингер. Тя допълни, че в момента се чувствала щастлива, била в много хубав период от живота си, чувствала се по-уравновесена и по-зряла като жена. Певицата и Григор Димитров са заедно от юли месец миналата година.

Баба ми винаги е казвала, че да намериш човека, за когото да се омъжиш, означава да намериш човека, с когото да сте готови до края на живота си да работите усърдно върху отношенията си. Това е ключовата дума: да работите“, допълва още Никол. Не става ясно обаче дали Григор е човекът, с когото ще „работят“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР