Защо няма да я видим вече на червения килим

eva.bg 13 September 2016

Майли Сайръс се е зарекла никога повече да не минава като топзвездта по червения килим. 23-годишната певица заяви, че според нея не е редно да се появява на подобни събития само, защото е „важна и известна“.

„Преди година трябваше да отида на премиерата на филма „A Very Murray Christmas“ и се зарекох повече да не ходя на червени килими. Защо, след като хората по света гладуват, аз трябва да съм на червен килим? Защото съм важна? Защото съм известна? Това е малко като сцена от „Zoolander“, заяви в интервю Сайръс.

Явно Майли Сайръс минава през някакъв катарзис, защото преди време пък заяви, че от опит разбрала как парите не носят щастие. „Хората в тази индустрия смятат, че основната цел в живота им трябва да е да изкарват колкото се може повече пари. Но за какво са им толкова много? Та те не могат дори да ги изхарчат. В общи линии в шоубизнеса хората искат да стават колкото се може по-известни, за да могат да продават колкото се може по-добре продуктите си, за да изкарват повече пари... Това е един безкраен кръговрат. Но да имаш повече пари, да имаш повече хитове, да имаш главни роли във филмите – тези неща може да те стимулират, но те не те правят щастлив. Вече съм минала по този път и ви го казвам от първо лице“, заяви тогава Сайръс.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР