Липсвал й Холивуд

eva.bg 30 August 2016

Снимка: getty images/guliver

През 2010 година Рене Зелуегър реши да се оттегли от киноиндустрията, защото снимането на филми било станало за нея „по-скоро изцеждащо, отколкото зареждащо“. В крайна сметка обаче 47-годишната звезда не успя да остане за дълго далече от светлините на прожекторите и реши да се завърне в Холивуд. Защо ли? Защото й липсвал „креативният процес“, както сподели самата тя в интервю.

„Първоначално бях решила след филма „Чикаго“ да си взема почивка от киното, но пред мен продължаваха да изникват проекти и възможности, които се случват веднъж в живота и нямаше как да ги пропусна. След това обаче осъзнах, че не можеш да правиш това вечно и реших да видя какво ще се случи, ако в крайна сметка пропусна тази „веднъж в живота възможност“, заяви Рене.

И решила да си тръгне от Холивуд, да попътува, за да разбере себе си, да води по-обикновен живот. След шестгодишно отсъствие обаче осъзнала, че жадува за креативния процес и се завърна в обятията на Холивуд. Сега ще я гледаме отново в ролята на Бриджит Джоунс, а повече за нея и емблематичната й роля може да прочетете в EVA през септември.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР