Хали Бери посрещна 50-те с отворени обятия

eva.bg 15 August 2016

Снимка: instagram

"С отворени обятия приветствам 50-те. Толкова се радвам, че съм тук", написа Хали Бери в instagram, споделяйки своя снимка, на която позира разтворила широко ръце, облечена в бяла, прозрачна рокля.

Вчера холивудската актриса навърши 50 години, които по нищо не й личат. Звездата от X-Men, която е била и момиче на Бонд, има син Масео на две години (от френския актьор Оливие Мартинес, с когото се раздели миналата година) и осемгодишна дъщеря Нала (от канадския модел Габриел Обри).

Но колкото и щастлива да от остаряването, носителката на "Оскар" наскоро призна, че чувства натиск да си направи пластични операции, за да спаси кариерата си. „Наистина усещам напрежение на тази тема. Когато всички около теб го правят и ти имаш моменти, в които си мислиш, че за да оцелееш в този бизнес трябва да се подложиш на разкрасителни процедури. Това е почти като наркотик в тези среди. Всички се опитват да ти го пробутат. Но аз наистина искам да изглеждам като себе си, макар и по-стара версия на себе си, а пластичната хирургия те превръща в друг човек,“ сподели Бери.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР