Амбър Хърд дава показания седем часа

eva.bg 15 August 2016

Амбър Хърд на влизане в съда в Ел Ей

След няколко отлагания по вина на Амбър Хърд, тя най-после даде клетвени показания в съда по делото за домашно насилие и ограничителната заповед срещу Джони Деп. И явно е имала доста за казване, защото цели седем часа е била разпитвана в съда в Ел Ей. Според източници на западните медии Амбър не е променила твърденията си, че актьорът й е посягал нееднократно в рамките на 15-месечния им брак.

В деня на изслушването й в интернет се появи видео заснето от самата нея, на което Деп се показва в доста враждебна светлина. На записа се вижда актьорът с вино в ръка, който блъска мебели и чупи чаши. Когато забелязва, че съпругата му го снима с телефона си, той окончателно губи контрол, хвърля се към него и записа прекъсва.

Близки на актьора твърдят, че видеото е монтирано и от него е извадена частта, в която Амбър го предизвиква и нахъсва да чупи и затова то няма да бъде използвано като доказателство. Те дори обвиниха Хърд, че сама е пуснала видеото, защото заседанието не е минало добре за нея. Тя обаче отрече сама е подхвърлила материала на клюкарския сайт tmz.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР