Обещава да спре с лошите думички

eva.bg 09 August 2016

Снимка: getty images/guliver

Всички знаят, че кралицата на лиричните балади Адел има език, който би накарал и най-големите привърженици на нецензурните думи да се изчервят. Нещо повече, певицата трудно контролира поривите си да псува и често го прави по време на концерти, дори когато е наясно, че се предава на живо по телевизията и подобен език е напълно забранен.

Наскоро обаче тя сама се шокира от себе си, след като се намериха пуритани, които да преброят колко пъти е псувала по време на фестивала Гластънбъри.

„Цели 33 пъти!!! Представяте ли си. Не съм математичка, не минах дори изпита си в училище, но въпреки това пак мога да изчисля, че съм псувала на всеки няколко минути. Затова сега се опитвам да укротя езика си и да не псувам толкова. Виждам много майки сред публиката и искам да ми простите, ако пак го направя. Просто знайте, че никога не го правя със злоба“, заяви Адел по време на концерта си в Лос Анджелис. Е, пак не изкара целия лайв без да използва така любимата си думичка, започваща с F, но определено не беше 33 пъти.

 

1 КОМЕНТАР
1
Сена
19 May 2023, 12:48

Адел прекрасна си найстина песните ви са уникални имате уникален глас

ТВОЯТ КОМЕНТАР