Търси си нов дом

eva.bg 05 August 2016

Снимка: getty images/guliver

Тези дни разбрахме, че Ози Озбърн е пристрастен към секса и ходи на терапия, за да се лекува. След като преди около месец за пореден път изневери на 63-годишната си съпруга Шарън Озбърн, тя първо го изгони от дома им, после го прибра, после пак го изгони.... В крайна сметка 67-годишният рокаджия май ще трябва да положи по-сериозни усилия в битката със сексуалната си пристрастеност, ако иска да се върне при дългогодишната си съпруга, защото тя окончателно го изгони от къщата им. В момента той си търси нов дом, като е накарал агента му да открие имение за максимум 3.5 милиона долара в Южна Флорида, далече от Шарън.

„Някак си е по-приемливо да кажеш за някого, че е пристрастен към алкохол или наркотици. И е толкова срамно, когато става въпрос за пристрастеност към секса. Ози най-накрая призна пред себе си, че има проблем, който продължава вече шест години“, заяви Шарън.

Говорителят на Ози също потвърди думите й, като допълни, че рокаджията се извинявал на всички жени, с които междувременно е спал и в които е оставил грешно впечатление, че става въпрос за нещо повече от просто секс. Човекът е пристрастен, не търси връзки! Но пък сега си търси нов дом...

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР