Има нужда да си поплаче

eva.bg 04 August 2016

Снимка: getty images/guliver

Новата философия за емоционално оцеляване на Кара Делевин е да не държи нищо в себе си и да излива всичко навън. След продължителна борба с депресията, тя открива йогата, която пък й помага да открие баланса. „Винаги някъде около теб или в теб има болка, дори ако е ирационална. Затова трябва да откриеш начин да се отървеш от нея. Аз, например, ако не си поплача поне веднъж на ден, започвам да трупам всичко в себе си, което води до редица деструктивни неща“, заяви в интервю топмоделът с кариера на актриса.

Тя призна обаче, че не може да плаче пред публика, което е пречка за филмовите сцени, в които от нея се изисква да рони сълзи. И причината е, че като малка винаги е била учена да сдържа емоциите си, да не показва слабост.

„Не мисля, че някога съм плакала пред повече от един човек. Учиха ме, че емоциите са слабост, че трябва да ходя с високо вдигната глава, да не ми пука и да продължавам напред, да съм силна. А това не е здравословно. Уил Смит ми каза, че учи децата си винаги да поставят на първо място емоциите си, което е велико. Наистина те би трябвало да са на първо място, защото са най-важното нещо. Затова не ги крийте“, съветва Делевин.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР