Най–сексапилните плажове

Фин пясък, изумрудeна вода, романтична усамотеност или вибриращ купон... представяме ви едни от най-съблазнителните плажове

eva.bg 07 August 2018

Ипанема, Рио де Жанейро

Близо до Копакабана, но чувствително по-скъп, Ипанема е едно от най-луксозните места за живеене в Рио и един от световните законодатели на плажната мода.

Там се появи модата на мъжките бански тип прашки и плетените бикини. Пак там на плажа сексапилни следовници на култа към слънцето пият традиционния бразилски ром от захарна тръстика кашаса или кайпириня (коктейл от водка и кашаса с лайм, захар и лед). Има кръгове от играещи футбол, волейбол и футволей (комбинация от волейбол и футбол, популярна в Бразилия). Разхождат се атлетични сърфисти. В заведенията на крайбрежната улица до двукилометровата пясъчна линия купонът е денонощен, ресторантите са от световна класа, а магазините настървяват за шопинг.

Монтеросо ал Маре, Италия

Монтеросо е колоритно крайбрежно селце в старинен стил, върху хълмистите зелени склонове край Лигурско море в Италия. Заради вдъхновяващото съчетание на кристална морска вода и прелестни плажчета, стъпаловидни редици лозя и маслинови горички, това място е обявено за национален парк на ЮНЕСКО. Морето тук се смята за най-чистото на Апенините. В някое от местните ресторантчета можете да се насладите на най-хубавото италианско вино, а от брега на Монтеросо да съзерцавате и останалите четири селца от това прелестно кътче, наречено Петте земи. Много е красиво, особено вечер, когато светлините им заблещукат като разпилени из залива диаманти.

Плая де Боса, Ибиса

Световноизвестна със своя разбиващ нощен живот в неизброимите барове и нощни заведения, гуляите и пировете, които стартират със следобедно лудо клубно парти и завършват с диско изгреви. Затова пък до обяд всичко е на режим релакс. Плая де Боса е един от най-големите и дълги плажове в Ибиса, Испания. Пристрастените към плажуването го обожават заради многобройните водни спортове, клъбърите и младежите - заради известните му по цял свят нощни клубове, както и заради факта, че е любимата дестинация на най-добрите световни диджеи.

Натадола Бийч, Фиджи

Натадола Бийч е един от над 300-те сателитни острова на Фиджи. Тези, които са били там уверяват, че това е раят или по-скоро, че “ТОВА Е РАЯТ!!!” Почивката сред рифовете е гаранция, че ще изваете перфектно тяло с плуване, гмуркане и сърф. И ще се насладите на приказна природа и разбиващи залези.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР