Вече официално подаде молба за развод

eva.bg 18 July 2016

Снимка: getty images/guliver

Три месеца след като стана ясно, че Дрю Баримор и Уил Копълман са решили да се разделят, актрисата най-сетне реши да подаде и официално молбата за развод. По всичко личи, че краят ще е официален и окончателен и поне на този етап не се очертават драми, скандали, финансови битки и атаки на лична основа.

Дрю и Уил бяха заедно четири години, имат и две дъщерички – на три и на две годинки. Още когато обявиха публично, че се разделят, двамата заявиха, че децата са основният им приоритет и ще направят всичко възможно разводът да не им се отрази зле. Те не разкриват какви са конкретните причини, накарали ги да прекратят връзката си.

„Уил се сближи много с приятелите на Кейт, както и тя с неговите. В нито един момент по време на брака им не са водели отделен живот – всичко правеха заедно. Затова и сега нямат намерение да се разделят напълно. Двамата са в много добри отношения и държат да останат в такива. Просто в един момент двама души, които са били влюбени, вече не са. Противоположностите наистина се привличат, но в повечето случаи това не е устойчива връзка“, заявиха преди време близки до тях.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР