Bansko Beat Music Experience – 2016

LOREEN, LARISS, CEASAR, Жана Бергендорф, Криско, Ненчо Балабанов, Дара, Стивън Ачикор, Християна Лоизу, Михаела Маринова, NU ANCE, DA CLIQUE и много други на фестивалната сцена на Банско това лято!

06 July 2016

Loreen
Световни звезди се изявяват под ярките звезди на Пирин вече втора поредна година. И тазгодишното издание на Bansko Beat Music Experience обещава да бъде бисер в музикалната корона на Община Банско. Второто издание на фестивала ще изгрее на българска земя в сърцето на града. Входът по традиция остава свободен, а организатори са „Бохемия Фестивалс” и Община Банско.

Миналото лято на сцената се качиха Little Dragon, James Arthur, Mo’ Kalamity, Dj Desy & Mr. Vagabond, Миленита и Sensimillianz и др. Приятните изненади покрай него не спират и последната новина е, че дамското участие на музикалното събитие е преобладаващо - Loreen и Lariss са чаровните хедлайнери на шоуто.

Ако сте чували плътният и наситен с емоционална мощ глас на Loreen, то няма начин да сте го забравили. Красивата певица е от марокански произход, но е родена и израснала в Швеция. През 2004-та Loreen участва в Idol Sweden и дава заявка за неповторим музикален талант, а през 2012 г. печели конкурсът Евровизия с превърналата се в сензация песен Euphoria. Същата година Loreen печели MTV Europe Music Award за най-добра шведска изпълнителка, както и две награди Rockbjörnen за най-добра певица и най-добра песен, номинирана е и за Световните музикални награди.

Lariss превзема симпатиите не само на балканската, но и на световната публика. Почитателите й се множат с всяка нейна поява на сцената, с други думи – тук е, за да бъде звезда. Сама твърди, че е родена „в града на поезията”, но се изгражда като личност „в града на неограничените възможности”. Lariss е изпълнителката на световните хитове Dale Papi и Droppin Da Bomb. Най-новото й парче Prefer за няколко дни вече има няколко милиона гледания в YouTube.

Тазгодишното издание Bansko Beat Music Experience дава сцена на Криско, Ненчо Балабанов и талантите от най-доброто музикално шоу – X Factor.

Криско е горд с новаторския стил на своите композиции, съчетание между хип-хоп, рап, поп, денс и етно елементи. Музикалният му усет го отвежда до престижното жури на X Factor 2015, където е ментор на отбора на момичетата. Криско прави промоция на новият си сингъл „Дали това любов е” и спечели на Годишните музикални награди в категорията „БГ Изпълнител”.

Грандиозното шоу е поверено в ръцете на най-слънчевия и щедър на емоции водещ – Ненчо Балабанов! Той е ненадминат имитатор, победител в „Като две капки вода" 2015, Господар на ефира и много специален артист, в пълния смисъл на думата. Музикантът е намислил куп изненади, с които да зареди зрителите с искрата на лятото.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР