Време за фитнес

eva.bg 14 June 2016

Хю Джакман продължава да трупа мускули и държи да сме в течение с впечатляващата му фигура и усилията, които полага за нея. 47-годишният актьор в момента снима третия филм от „Х-Мен серията“ за Върколак и както виждате от снимката му в Instagram, не му е лесно да влезе в кожата на героя си.

Това обаче ще му е за последен път, защото както сподели самият той – време е да се сбогуваме с Върколака. „Това ще ми е за последно. Смятам, че така е редно и трябва да бъде. Никога не би ми хрумнало, че ще го играя толкова дълго време“, каза преди време Джакман, който вече 16 години играе този персонаж в различни филми от сагата Х-Мен. Очевидно иска да си почине от мутантите и фитнеса, макар че именно те го направиха много богат и много известен.

Върколакът му дебютира още в първия „Х-Мен“ през далечната 2000 година. Оттогава австралийският актьор го е играл в още шест филма по комиксовата поредица. Тази година го гледахме в седмия - „Х-Мен: Апокалипсис“, а през 2017-а ще видим и третата част, посветена само на героя му - върколака Логан.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР