50 нюанса свободна

eva.bg 08 June 2016

Снимка: getty images/guliver

Звездата от филма „Петдесет нюанса сиво“ Дакота Джонсън и 29-годишният музикант Матю Хит сложиха край на връзката си. Те са заедно от около две години, като за този период няколко пъти вече се събираха и разделяха. Този път обаче според западните медии било окончателно.

Напоследък нямат никакво време и възможност да се виждат заради работните им ангажименти. От няколко месеца Дакота е във Ванкувър, където снима следващите два филма от „Петдесет нюанса“, споделя близък до двамата.

Очевидно еротичната сага е виновна за проваления любовен живот на Дакота. Не само, че е причина да се раздели с гаджето ни, но очевидно ще бъде и пречка да си намери ново. Преди време 26-годишната актриса сподели, че заради ролята й в „Петдесет нюанса“ сега мъжете се страхували да я поканят на среща.

„Някои смятат, че и аз съм почитател на този по-нетрадиционен секс, както героинята ми. А това не е така. Аз съм актриса, моята работа е да се преструвам. Но май и с други актьори се случва същото – хората мислят, че в истинския живот са същите като героите им на големия екран“, заяви Дакота.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР