Не й дава развод

eva.bg 05 June 2016

През януари 2016 г. Марая Кери получи от новия мъж в живота си, австралийският милиардер Джеймс Пакър (на водещата снимка), предложение за брак и годежен пръстен.

Ще припомним, макар че кой би забравил подобно нещо, че въпросният годежен пръстен струваше към 8 милиона и бе с огромен 35-каратов диамант – колкото годежните пръстени на Ким Кардашиян и Бионсе взети заедно. Дори знаменитият диамант, подарен от Ричард Бъртън на Елизабет Тейлър, бе 33 карата!

И така – Марая Кери прие предложението за брак и ето че сега, когато двамата не-чак-толкова-млади влюбени започнаха да се замислят за сватба, изведнъж се появява проблем – оказва се, че 46-годишната певица не само не е разведена официално с бившия си съпруг и баща на двете й деца, 35-годишният Ник Кенън, но той дори категорично отказва да подпише бракоразводните документи. Странно поведение при положение, че тъкмо Кенън поиска развод през 2014 г. Сега обаче близки до него източници се кълнат пред сайта tmz.com, че Ник все още обича Марая и не желае да я пусне на свобода.

Може би ако милиардерът-годеник се намеси по подходящ начин и с подходящата сума в разпрата между бившите съпрузи, Ник Кенън ще се навие да се разведе. Просто даваме идея - в случай, че не са се сетили.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР