Боса на червения килим

Джулия Робъртс наруши официалния протокол в Кан

eva.bg 13 May 2016

Снимка: getty images/guliver

Червеният килим на фестивала в Кан изисква строго официално облекло дори от фотографите, асистентите и обслужващия персонал. Да се разходиш боса по червения килим е забранено от строгия дрескод, но пък след като си холивудска звезда, при това от ранга на Джулия Робъртс – всичко ти е простено.

Актрисата пристигна за премиерата на новия си филм Money Monster, в който играе с Джордж Клуни. Двамата, заедно с част от останалите актьори и режисьорката на лентата Джоди Фостър, позираха пред фотографите. В началото дългата рокля на Робъртс скри факта, че е боса. Когато обаче трябваше да се качи по стълбите, нямаше как да прикрие този факт, а съдейки по широката усмивка на лицето й по всичко личеше, че искрено се забавлява с босата си разходка по червения килим.

Голямата звезда на вечерта обаче не беше нито босата Джулия, нито останалите от екипа на филма, а съпругата на Клуни. Амал придружаваше половинката си на премиерата и беше зашеметяваща в разкошната лимоненожълта рокля на Versace. За малко обаче да се впише в историята на Кан като една от звездите, жертва на тоалетите си по време на червения килим. Докато се подреждаха пред фотографите за официалните снимки Амал успя да се оплете в дългата рокля, вадейки на показ повече, отколкото искаше. На помощ се притекоха няколко души, които и помогнаха в битката с роклята. В крайна сметка ситуацията бе бързо овладяна и Амал си спести унижението да заснемат бельото й или пък да се препъне и падне на червения килим.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР