По нейния начин

eva.bg 08 May 2016

Комедийната актриса Ейми Шумър („Тотал щета“) представи корицата на новата си книга в профила си в Instagram.  Както виждате на снимката 36-годишната Ейми позира в гръб и гола като в долната част на гърба й е изписано заглавието: „The Girl With The Lоwer Back Tatoo“ (буквално „Момичето с татуировката в долната част на гърба“, но „lower back“ всъщност е и по-изисканият начин да кажеш „задник“).

Ейми Шумър е първокласен стенд ъп комик и винаги е обичала пиперливия хумор. Заглавието на книгата й, която според думите на актрисата съдържа много лични истории, очевидно е иронична перифраза на „Girl With The Dragon Tatoo“, трилогията на шведския писател Стиг Ларшон,  превърнала се в световен бестселър преди години.

Ейми често се шегува със закръглените си форми, но няма проблем да позира гола. Разбира се, предпочита това да става, когато зад обектива е Ани Лейбовиц. След като полуголият портрет на актрисата, дело на Лейбовиц, бе публикуван, Ейми заяви, че е много готино да имаш коремче и да се снимаш гол. „Тогава всички те потупват по рамото, клатят глава и казват: Браво! Много, много смело!“ – шегува се Шумър.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР